06 ноября 2009

Закон один для всех

Яркая иллюстрация:
 
 
 
Сина депутата міськради Сімферополя Віталія Файнгольда, що на смерть збив мотоциклістку, засудили до двох років утримання умовно.
 
  
Суд позбавив Файнгольда права керування транспортними засобами на 3 роки, а також відмовив батьку загиблої мотоциклістки Олександру Гоппе у відшкодуванні морального збитку на суму 500 тис. грн.
 
Гоппе заявив, що незадоволений рішенням суду і має намір оскаржити його.
 
Суд також зняв арешт із транспортних засобів, що брали участь в аварії. Розбитий мотоцикл загиблої Ганни Мішуткіної повернуть Гоппе, а автомобіль "Бентлі" - Файнгольду.
 
Раніше держобвинувачення пом'якшило вимогу і замість 6 років позбавлення волі для Файнгольда зажадало 3 роки з позбавленням права керування транспортним засобом на відповідний термін.
 
Адвокат підсудного запропонував призначити Файнгольду випробувальний термін у 2 роки з позбавленням права керування на відповідний термін.
 
 
 

Комментариев нет:

Архив блога

What to do?

Problem:
you have site designed in a dark theme, saying dark background, white font.
By default google toolbar autocomplete cracks html for inputs or selects containg "email" "name" "address" and other buzzwords and changes background to yellow. As a result when visitor fills form, he enters text as white on yellow and can not easy validate his input
What to do?

Таги

Followers

item http://www.voronenko.com/2009/11/blog-post_7140.html