15 ноября 2009

Какие "ученые" - такие и идеи

Згідно із соціологічним дослідженням, проведеним Інститутом демографії та соціальних досліджень НАН України, тільки в 11% людей віком 30-49 років виникає бажання знайти другу-третю зайнятість, щоб заробляти додаткові кошти. Про це під час дискусії представників державного і недержавного секторів заявив директор Інституту економіки та прогнозування НАНУ Валерій Геєць.

«Решта працювати не хоче. Заявляє, що їй достатньо одного місця роботи. Хоча в нинішній кризовій ситуації люди мають шукати собі додаткову зайнятість», – відзначив учений.

Т.е. "ученый" Валера Гаец на полном серьезе предлагает - с ПН по ПТ ты работаешь с 9 до 18(19) на основном месте работы.
Потом, видимо с 20 (надо же поужинать) до 3 ночи - на втором 
5 часов на сон , час на завтрак и по новой.

А в субботу и воскресенье - на третьем месте работы - от 16 до 32 часов.

P.S.
Как говорил хороший коллега Герик - "от (такой) работы кони дохнут".

1 комментарий:

Andriy Gerasika комментирует...

ги, перший раз заглянув на твій сайт :)
працювати на дядю це не ефективно. самі дяді коли взнають що для людини це друга або третя робота, не дуже то і спішать наймати.

Архив блога

What to do?

Problem:
you have site designed in a dark theme, saying dark background, white font.
By default google toolbar autocomplete cracks html for inputs or selects containg "email" "name" "address" and other buzzwords and changes background to yellow. As a result when visitor fills form, he enters text as white on yellow and can not easy validate his input
What to do?

Таги

Followers

item http://www.voronenko.com/2009/11/blog-post_15.html