26 февраля 2009

Автомобильное, гы гы.

У Токмаку Запорізької області заступника мера Віктора Портного засудили на сім днів арешту за те, що той не організовував роботи з ремонту міських доріг.

Про це "Сегодня" повідомив перший заступник міського голови Микола Сидоренко.

"Так це ж маразм! Таке взагалі відбулося, напевно, вперше в історії України – мого колегу Віктора Портного у виховних цілях засудили на сім діб арешту", - заявив він.

"Зараз Віктор Федорович у лікарні, у нього сильно підвищився тиск. Випишеться, швидше за все, не раніше, ніж за тиждень. Ми збираємося оскаржити рішення, сподіваємося, що виграємо справу", - додав Сидоренко.

За його словами, "цей випадок обурив багатьох людей".

"У нас у мерії кажуть, що з Віктором Федоровичем (Портновим) усе це сталося через те, що напередодні в ДТП потрапили два авто, в одному з яких була, наскільки я знаю, цивільна дружина голови суду", - повідомив колега заступника мера.

http://www.pravda.com.ua/news/2009/2/26/90374.htm

Комментариев нет:

Архив блога

What to do?

Problem:
you have site designed in a dark theme, saying dark background, white font.
By default google toolbar autocomplete cracks html for inputs or selects containg "email" "name" "address" and other buzzwords and changes background to yellow. As a result when visitor fills form, he enters text as white on yellow and can not easy validate his input
What to do?

Таги

Followers

item http://www.voronenko.com/2009/02/blog-post_26.html