17 февраля 2009

Автопробегом - по кризису!

Загальна сума витрат відомства, що займається забезпеченням перших осіб держави, може досягти 6 мільйонів гривень, пише газета "Дело".

З цієї суми на парк представницьких машин Mercedes-Benz ДУС витратить 3,5 мільйони гривень. За даними Міністерства економіки, переможцями тендера по "мерседесах" уже стали фірма "Юніком Авто" (освоїть 2 мільйони гривень), а також "Автомобільний дім Україна Mercedes- Benz" (1,5 мільйони гривень).

Останні події

НБУ хоче вивести валютні депозити з-під системи гарантування вкладів
Ющенко не робив "самовпевненому" Яценюку жодних пропозицій - Балога


Точно таку ж суму — 3,5 мільйони гривень — у ДУС витратили на ремонт і техобслуговування автомобілів Mercedes-Benz у 2008 році.

Офіційно в Держуправлінні не розкривають чисельності свого автопарку. За оцінками "Дела", у розпорядженні ДУС — до 50 автомобілів Mersedes-Benz S-класу і E-класу.

Такий висновок можна зробити зі слів директора "Юніком Авто" Андрія Криштопа.

"Якщо враховувати тільки технічне обслуговування одного автомобіля без необхідності ремонту, то в 50 тисяч гривень (на рік) можна укластися", — оцінив він вартість обслуговування одного автомобіля представницького класу. При цьому директор автокомпанії відзначив, що заміна одного амортизатора представницького "мерседесу" може обійтися в 25 тисяч гривень.

Разом з тим Криштоп відмовився повідомити, скільки автомобілів ДУС буде обслуговувати його компанія в 2009 році, пославшись на комерційну таємницю. За одержанням цієї інформації директор порадив звернутися в ДУС.

Тим часом автобаза Держуправління проводить ще один автотендер. Держустанова оголосила конкурс на обслуговування і ремонт машин інших представницьких марок: BMW, Toyota Camry і Range Rover. Торік вартість обслуговування цих автомобілів перевищила 600 тисяч гривень. З них 95 тисяч гривень приходилося тільки на обслуговування одного Range Rover.

Навесні ДУС також планує закупити 30 тисяч одиниць "автомобільного устаткування" для машин ВАЗ і ГАЗ. Торішній тендер по придбанню автоустаткування коштував скарбниці більш 2 мільйонів гривень.

Шість мільйонів гривень на утримання автопарку робить ДУСю лідером по цій статті витрат серед інших державних структур. Так, торік Кабмін витратив на обслуговування, ремонт і запчастини для автомобілів 5,7 мільйони гривень, Верховна Рада — 2,5 мільйонів, відзначає видання.

Для порівняння: у держбюджеті на оздоровлення і відпочинок дітей в оздоровчих таборах Державного управління закладено лише 2,5 мільйони гривень.


http://www.pravda.com.ua/news_print/2009/2/17/89774.htm

Комментариев нет:

Архив блога

What to do?

Problem:
you have site designed in a dark theme, saying dark background, white font.
By default google toolbar autocomplete cracks html for inputs or selects containg "email" "name" "address" and other buzzwords and changes background to yellow. As a result when visitor fills form, he enters text as white on yellow and can not easy validate his input
What to do?

Таги

Followers

item http://www.voronenko.com/2009/02/blog-post_17.html