10 октября 2007

rss: Знай наших!

На території Києво-Печерської Лаври в ніч на понеділок була знесена пам'ятка архітектури без відома дирекції заповідника.

Як повідомляє "Радіо Київ", зруйновано браму та огорожу на в'їзді до Нижньої Лаври.

Відсутність пам'ятки архітектури, що був зведений ще у 1850 році, помітили працівники Києво-Печерського заповідника вранці, коли йшли на роботу, передає УНІАН.

Дирекція заповідника стверджує, що ніякої проектно-кошторисної документації вони не бачили, і пам'ятнку архітектури знесли без їхнього відома.

"У цей понеділок я йшов на роботу. Ну, і як усі наші співробітники, був дуже здивований, коли не побачив в'їзну браму на нижню територію", - розповів завідувач відділом історії Києво-Печерської лаври Роман Качан.

За його словами, "вона повністю була знесена, й уламки, тобто цегла і металева якась конструкція, арматура, лежали поруч у сусідньому дворі".

"А натомість на шлагбаумі висить табличка, на якій написано, що в'їжджати на нашу територію потрібно через паркову алею, оскільки західна брама знаходиться на реставрації", - додав Качан.

Несколько фото тут
http://www.pravda.com.ua/news/2007/10/10/65209.htm

Комментариев нет:

Архив блога

What to do?

Problem:
you have site designed in a dark theme, saying dark background, white font.
By default google toolbar autocomplete cracks html for inputs or selects containg "email" "name" "address" and other buzzwords and changes background to yellow. As a result when visitor fills form, he enters text as white on yellow and can not easy validate his input
What to do?

Таги

Followers

item http://www.voronenko.com/2007/10/rss_10.html