31 октября 2007

Happy Tree friends

Генеральна прокуратура зобов'язала харківську регіональну телекомпанію "Тоніс Центр" зняти з ефіру анімаційний фільм через невідповідність моральним устоям.


Відповідно до повідомлення, зміст сюжету анімаційного фільму і дії персонажів викликали обурення телеглядачів і громадськості.

У результаті, Генпрокуратура установила, що трансляція подібної продукції на телеканалах без визначення вікових обмежень глядацької аудиторії, умов поширення і демонстрації має тенденцію негативного впливу на формування свідомості неповнолітніх.

Крім цього, окремі фрагменти анімаційного фільму можуть провокувати асоціальну поведінку підлітків і молоді.

У результаті проведеного аналізу анімаційний фільм знятий із трансляції.

Як стало відомо "Українській правді", йдеться про мультфільм "Happy Tree Friends" (близький за змістом переклад - "Щасливі лісові друзі").

На російськомовному сайті мультфільму говориться, що "Happy Tree Friends" - це мультфільм про маленьких милих звірків з якими постійно трапляються різні пригоди, у яких увесь час щось іде не так".


http://www.pravda.com.ua/news/2007/10/31/66096.htm

Комментариев нет:

Архив блога

What to do?

Problem:
you have site designed in a dark theme, saying dark background, white font.
By default google toolbar autocomplete cracks html for inputs or selects containg "email" "name" "address" and other buzzwords and changes background to yellow. As a result when visitor fills form, he enters text as white on yellow and can not easy validate his input
What to do?

Таги

Followers

item http://www.voronenko.com/2007/10/happy-tree-friends.html