08 мая 2009

Жалко :(

Сьогодні вранці в Києві в автокатастрофі загинув відомий тележурналіст Ігор Пелих.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Держдепартаменту ДАІ МВС, ДТП сталася сьогодні приблизно о 5.00 на проспекті Перемоги, 82.

За попередніми даними, водій автомобіля «Хонда» рухаючись в попутному напрямку скоїв бокове зіткнення з автомобілем «Фольксваген», яким керував І.Пелих. Внаслідок зіткнення «Фольксваген» з’їхав на газон, зніс два дерева та перекинувся.

У ДТП загинули двоє пасажирів цього автомобіля, третій перебуває у тяжкому стані.

Водій «Хонди», що отримав незначні механічні пошкодження, з місця події зник і зараз розшукується.



http://www.unian.net/ukr/news/news-314726.html

В ИКТВ подача другая

Сьогодні вранці у Києві в автомобільній аварії загинув відомий телеведучий Ігор Пелих, повідомили агентству «Інтерфакс-Україна» у Департаменті зв'язків із громадськістю МВС України.

Близько 5 ранку в ДАІ надійшла інформація від операторів "швидкої допомоги", що на проспекті Перемоги, 82 сталася дорожньо-транспортна пригода, у якій є загиблі.

За попередніми даними, водій автомобіля "Хонда" рухався в третій смузі проспектом Перемоги в напрямку вулиці Щербакова і скоїв бокове зіткнення з автомобілем "Фольксваген", що рухався в тому самому напрямку. Після зіткнення "Хонда" виїхала на зелену зону, знесла два дерева й перекинулася.

Два пасажири "Хонди", один із яких І.Пелих, а друга - молода жінка, загинули на місці ДТП. Ще одна пасажирка "Хонди" в лікарні у тяжкому стані. Водій "Хонди" з місця події зник, його розшукують. Ніхто з людей, які були у "Фольксвагені", не постраждав.

І.Пелих народився 3 лютого 1974 року в Тернополі. 1997 року працював на радіо "Столиця", згодом - у телекомпанії "1+1". З 2000 - адміністратором сайту телеканалу ICTV, а потім ведучий і продюсер. Вів програми "Галопом по Европах", "На свою голову" і "Лабіринт". Одружений, 3 дітей.

http://ictv.ua/ukr/news_ukraine.php?news_id=128105

Комментариев нет:

Архив блога

What to do?

Problem:
you have site designed in a dark theme, saying dark background, white font.
By default google toolbar autocomplete cracks html for inputs or selects containg "email" "name" "address" and other buzzwords and changes background to yellow. As a result when visitor fills form, he enters text as white on yellow and can not easy validate his input
What to do?

Таги

Followers

item http://www.voronenko.com/2009/05/blog-post_08.html