10 декабря 2008

Шутка дня

http://www.zaxid.net/newsua/2008/12/10/115255/

У зв'язку з дією обставин, які не можна подолати, національна страхова компанія "Оранта" повідомляє всіх своїх клієнтів про неможливість виконання взятих на себе зобов'язань після 31 грудня 2008 року і обмеження виконання зобов'язань по випадках, що наступили і (або) наступають з 1 вересня по 31 грудня 2008 року. Про це ZAXID.NET повідомили у прес-службі "Оранти".
"У зв'язку з початою процедурою банкрутства дія всіх полісів страховок обмежується строком до 31 грудня 2008 року, незалежно від дати, вказаної в договорі.

Відшкодування страховок у випадках, що наступили з 1 вересня до 1 грудня 2008 року, виплатять в період від одного до трьох років, від дати судового рішення про банкрутство.

З 1 січня 2008 року відповідальність по полісах НАСК Оранта перекладена на низку партнерських компаній страхування. Список партнерів буде опублікований на нашому сайті. Клієнтам, в яких термін дії договорів закінчується пізніше 31 грудня, необхідно прибути в найближче відділення компанії і переукласти договір страхування з нашими партнерами. До 31 грудня на переукладення договорів по абсолютно всіх видах страхування нашими партнерами надаються знижки.



и далее


«Оранта» не банкротилась

http://obkom.net.ua/news/2008-12-10/1218.shtml

Об этом сообщает РБК-Украина со ссылкой на руководителя пресс-службы компании Елену Кулакову. «Информация о банкротстве не соответствует действительности, это полный бред», - сказала она.

Ранее с адреса info@oranta.ua на фирменном бланке НАСК «Оранта» в адрес редакций СМИ было разослано сообщение о якобы банкротстве страховой компании.

Комментариев нет:

Архив блога

What to do?

Problem:
you have site designed in a dark theme, saying dark background, white font.
By default google toolbar autocomplete cracks html for inputs or selects containg "email" "name" "address" and other buzzwords and changes background to yellow. As a result when visitor fills form, he enters text as white on yellow and can not easy validate his input
What to do?

Таги

Followers

item http://www.voronenko.com/2008/12/blog-post_10.html