28 января 2010

Детская загадка на арифметику

На Львівщині на реконструкції стадіону вишу привласнили 1 млн грн

10:33, 28.01.2010

У Львівській області викрили посадових осіб товариства з обмеженою відповідальністю, котрі підробили акти виконаних робіт із реконструкції стадіону, що належить одному із вищих навчальних закладів (фактично роботи не виконувалися).

На цій підставі посадовці ТзОВ незаконно отримали з держбюджету понад мільйон гривень.

Як повідомили ZAXID.NET у ДЗГ МВС України, органи прокуратури порушили кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч.5 ст.191 і ч.2 ст.366 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем та службове підроблення) КК України.

Службовці Львівського університету фізкультури "відмили" на ремонті понад 418 тис.грн
11:56, 25.01.2010
Службові особи Львівського державного університету фізичної культури, зловживаючи своїм службовим становищем, діючи в інтересах комерційних структур, під час капітального ремонту манежу і легкоатлетичних приміщень та реконструкції стадіону, достовірно знаючи, що певні види робіт підрядниками не було виконано, підробили акти виконаних робіт, в зв’язку з чим, з державного бюджету безпідставно було виплачено 418 294 грн.
Як повідомили ZAXID.NET в прес-службі прокуратури Львівської області, порушено кримінальну справу за ч.2 ст.364 та ч.2 ст.366 КК України, розслідування якої доручено прокуратурі Галицького району м. Львова

Внимание вопрос - куда за три дня испарились "понад 1млн гривень - 418 тис гривень" ? :)

Комментариев нет:

Архив блога

What to do?

Problem:
you have site designed in a dark theme, saying dark background, white font.
By default google toolbar autocomplete cracks html for inputs or selects containg "email" "name" "address" and other buzzwords and changes background to yellow. As a result when visitor fills form, he enters text as white on yellow and can not easy validate his input
What to do?

Таги

Followers

item http://www.voronenko.com/2010/01/blog-post_5767.html