20 сентября 2006

О ценах на квартиры и налогах



Стаття 2. Об"єкт оподаткування та порядок його визначення
1. Об"єктом оподаткування є нерухоме майно, що перебуває увласності громадян: житлові будинки, квартири, дачні (садові) будинки, гаражі, а також інші приміщення та споруди, перелік яких визначається Кабінетом Міністрів України.
2. Нерухоме майно громадян підлягає обов"язковій державній реєстрації, яка здійснюється органами державної реєстрації за місцезнаходженням цього майна.
3. Вартість нерухомого майна громадян визначається за оцінкою органів державної реєстрації. У разі відсутності в органів державної реєстрації на встановлену дату відомостей про вартість нерухомого майна його оцінка провадиться державними податковими інспекціями за місцезнаходженням об'єкта оподаткування.

Стаття 2а. Неоподатковуваним мінімумом рахується вартість всіх об”єктів нерухомості, що перебуває у власності громадянина, яка не перевищує 70 тис.доларів.

Стаття 3. Ставка податку
Нерухоме майно оподатковується за ставкою1(одного) відсотка його загальної вартості.



Пока проэкт.

Комментариев нет:

Архив блога

What to do?

Problem:
you have site designed in a dark theme, saying dark background, white font.
By default google toolbar autocomplete cracks html for inputs or selects containg "email" "name" "address" and other buzzwords and changes background to yellow. As a result when visitor fills form, he enters text as white on yellow and can not easy validate his input
What to do?

Таги

Followers

item http://www.voronenko.com/2006/09/blog-post_20.html