30 декабря 2004

Cyber-Njanja project

(http://portal.lviv.ua/news/2004/12/29/173650.html)

У комп’ютерних клубах Львівської області буде введено програму „Кібер-няня“, – повідомив Західну інформаційну корпорацію начальник Служби у справах неповнолітніх Львівської ОДА Володимир Лис.

Завдяки використанню у комп’ютерних клубах дискети „Кібер-няня“ автоматично буде вводитись програма про заборону порносайтів. Дискета містить велику базу, на 36 тис. порносайтів, і коли дитина заходитиме на порносайт, то відразу на екрані комп’ютера натомість з’являтиметься корисна наукова чи інша пізнавальна інформація.

За словами В.Лиса, „на сьогодні у Львові на впровадження програми „Кібер-няня“ погодилися тільки два власники комп’ютерних клубів. Нашим завданням є максимально розтиражувати ці дискети, і банально дарувати їх власникам клубів, і вже на їхній совісті буде те, чи використовуватимуть вони „Кібер-няню“ чи ні“. Він також зазначив, що розповсюдження дискети „є справою часу, оскільки кошти на тиражування не були передбачені.
Але один спонсор обіцяв, що надасть матеріальну допомогу на 1 тис. грн., а саме стільки потрібно для тиражування цих дисків“.
У Києві таку програму вже впроваджено.

Внимание вопрос:
0. Зачем тиражировать, да еще дискету, когда есть WWW

1. Вариант для локальной сети, с введением перенаправления на прокси, либо DNS верю.
2. Для локального компьютера, путем внесения в hosts, тупо, верю
3. Драйвером-перехватчиком на уровне TCP/IP верю, но с трудом, учитывая возможное качество кода...
Еще ?

Комментариев нет:

Архив блога

What to do?

Problem:
you have site designed in a dark theme, saying dark background, white font.
By default google toolbar autocomplete cracks html for inputs or selects containg "email" "name" "address" and other buzzwords and changes background to yellow. As a result when visitor fills form, he enters text as white on yellow and can not easy validate his input
What to do?

Таги

Followers

item http://www.voronenko.com/2004/12/cyber-njanja-project.html